Fermentering og kombucha te

Workshop


Workshop - Fermentering og kombucha

Gør kunsten efter i dit eget køkken

 

 

 

 

Kom og lær fermentering af grøntsager og frugt – og fremstilling af kombucha te

Ældgamle konserveringsmetoder til at forlænge holdbarhed, opgradere på sundhedsbarometeret og forvandle smagen af først og fremmest grøntsager.

Det smager godt og gør godt!

 

Fyld hylderne i dit fadebur og lad tiden arbejde for dig og de fermenterede grøntsager!

 

Medbring 3 glas med patentlåg (mindst 5 dl), 1 dejskål, 1 god, skarp kniv, 1 lille spækbræt, forklæde, karklud, viskestykke og gerne en køkkenvægt.

Grøntsagerne gøres klar til at tage med hjem, men er ikke spiseklar, så husk at spis hjemmefra!

 

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 127.02.201819:00 - 21:30 Falkenborgskolen Frederikssund
Holdnr.
82-02
Dato
27.02.2018
Ugedag
tirsdag
Tidspunkt
Kl. 19:00 - 21:30
Underviser
Ikke oplyst
Adresse
Falkenborgskolen Frederikssund, Ved Kirken 1, 3600
Lokale
Madkundskab
Holdtimer
3,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
125
Almen