Robuste børn - giv dit barn ansvar og tiltro til sig selvRobuste børn – giv dit barn ansvar, livsmod og tiltro til sig selv

Foredragsholder Per Schultz Jørgensen, professor, psykolog og forfatter. Tidligere formand for

Børnerådet.

Per Schultz Jørgensen udgav i foråret 2017 bogen ”Robuste Børn”, som giver gode råd til hvordan, man ruster sit barn til at kunne tackle udfordringer i livet.

Det er ud fra dette emne, at Per Schultz Jørgensen holder sit foredrag.

Når børn kan klare svære situationer med overskud og komme godt igennem et nederlag, trives de bedst, hedder det i en anmeldelse af bogen.

Forældre, pædagoger og lærere skal derfor have modet til at turde at udfordre og motivere børnene til at gå lidt længere, end de selv tror er muligt.

Børnene skal også hjælpes til at rumme de svære og sårbare følelser. Robusthed er ikke det modsatte af sårbarhed. Tværtimod.

»Robusthed betyder styrke. Styrken til at være vedholdende, til at være selvstændig, til at kunne tage et ansvar og til at kunne leve sig ind i andre mennesker. Robusthed er den indre ro, der skal til, for at du kan være dig selv. Robusthed er noget, der læres i barndommen”, siger Per Schultz Jørgensen i et interview.

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 127.01.201814:30 - 16:00 Elværket
Holdnr.
81-01
Dato
27.01.2018
Ugedag
lørdag
Tidspunkt
Kl. 14:30 - 16:00
Underviser
Ikke oplyst
Adresse
Elværket, Ved Kirken 6, 3600
Lokale
Mødelokale
Holdtimer
6,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
75
Almen